WAT DOEN WIJ? | KidsArt

Dance is happiness

Wat doen wij?

KidsArt is een kleinschalige opvang na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. Bij KidsArt kunnen de kinderen elke dag hun creativiteit kwijt tijdens de crea, theater, muziek, film en sport & spel activiteiten.

Creatieve activiteiten

We organiseren elke dag crea activiteiten zoals o.a. mozaïeken, schilderen, graffiti, met stof werken, recycle materiaal bewerken en met kralen werken.

Koken

Regelmatig zullen de pedagogen gezonde vegetarische kookactiviteiten organiseren met de kinderen. Kinderen leren gezonde en lekkere toetjes en tussendoortjes, zoals een salade of een quiche, te maken.

Muziek

De pedagoog begeleidt op zijn gitaar de kinderen met liedjes zingen en de kinderen krijgen de gelegenheid om zelf ook mee te doen met verschillende instrumenten die op locatie zijn.

Film

Samen met de pedagoog maken de kinderen leuke video's waarbij kinderen spelenderwijs leren hoe een leuk filmpje te maken.

Sport en spel

KidsArt huurt een leuke gymzaal in de buurt waar we 2x per week met de kinderen sporten en spelletjes doen. Dansles wordt ook gegeven door een dansdocent in de vorm van workshops.

Theater

Trip around the World, waarbij de pedagoog een toer maakt langs de verschillende werelddelen in de vorm van muziek, theaterspel en creativiteit.

Over ons

 

Tarieven

 

CONTACT OPNEMEN

Neem gerust contact met ons op bij vragen of als u een afspraak wil maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op.

BSO KidsArt
Joris Ivensplein 112
1087BP AMSTERDAM
06 845 437 04
info@bsokidsart.nl
LRK: 754005185
SPORT BSO
Daguerrestraat 167
1087 DJ Amsterdam
LRK: 322313247

ONZE LOCATIE