OVER ONS | KidsArt

Creativity is cool

Over ons

Het hebben van betrokken en adequaat personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel de stagiaires als de pedagogen gaan door een strenge selectie procedure heen waarin we vooral kijken naar of degene de kwaliteit en zorgzaamheid kan bieden die wij eisen om voor de kinderen een zo fijn en veilig mogelijke omgeving te creëren. Wij streven altijd naar een zo divers mogelijk personeelsbestand zodat alle kinderen zich op hun gemak kunnen voelen bij de begeleiders.

HET TEAM

KidsArt bestaat uit 5 pedagogen, waaronder de twee directieleden Dounia Marjani & Yasmin Kaddour. Zij staan, naast de 3 pedagogen en de stagiaires, dagelijks als pedagogen op de groepen. 

 

Yasmin
Directeur, Pedagogische Coach
Ik ben Yasmin, 54 jaar. Als ik de kinderen zie genieten tijdens mijn kook en crea activiteiten dan is mijn dag weer goed.
Dounia
Directeur, Pedagogische Coach
Ik ben Dounia, 44 jaar. Ik hou van werken met allerlei stoffen & materialen en daar samen iets leuks van te creëren met de kinderen.
Maybelline
Pedagoog
Ik ben juf Maybelline, 32 jaar. Lief, geduldig en spontaan. Ik hou ervan om een middagje te bakken en te koken met de kinderen.
Andre
Pedagoog
Ik ben meester Andre, 34 jaar. Ik hou van muziek & theater maken met de kinderen. Sporten, gezelligheid en samen eten geniet ik ook van.
Steve Relyveld
Sport docent
Ik ben de bootcamp trainer. Ik ga de kinderen buiten in de natuur in beweging brengen in de breedste zin van het woord.
Tony Lamers
Sport docent
Met veel plezier ga ik de outdoor kickboksles geven.Ik wil de kinderen leren assertiever te worden en met respect met elkaar om te gaan en meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit alles fysiek op een laagdrempelige manier.

Oudercommissie

De Oudercommissie bestaat uit Viola van der Zanden en Mintsje Baars.  De OC treedt adviserend of handelend op indien dit gewenst of noodzakelijk is, zowel richting directie als richting ouders. De OC bezit in officiële termen het adviseringsrecht. Er wordt een aantal keer per jaar vergaderd. De vergaderingen zijn openbaar en elke ouder is welkom als toehoorder. De directie zal alleen aanwezig zijn op verzoek van de OC. Personeel met eigen kinderen op de opvang kunnen niet in de OC.

Stagiaires

KidsArt biedt studenten van de opleiding sociaal cultureel werk en pedagogiek stageplekken aan om werkervaring op te doen als stagiaires. Deze stagiaires staan 2x per week samen, naast de pedagogen, op de groepen.

CONTACT OPNEMEN

Neem gerust contact met ons op bij vragen of als u een afspraak wil maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op.

BSO KidsArt
Joris Ivensplein 112
1087BP AMSTERDAM
06 845 437 04
info@bsokidsart.nl
LRK: 754005185
SPORT BSO
Daguerrestraat 167
1087 DJ Amsterdam
LRK: 322313247

ONZE LOCATIE