Sport BSO | KidsArt

Sport BSO KidsArt

WELKOM BIJ SPORT BSO KIDSART,
DE SPORTIEFSTE BUITENSCHOOLSE OPVANG VAN IJBURG

Bij Sport BSO KidsArt kunnen kinderen van 6 t/m 13 jaar na schooltijd terecht op de maandagen, dinsdagen en donderdagen voor een sportieve en gezellige tijd.Sport BSO KidsArt geeft de kinderen tijdens de opvang de mogelijkheid om op een leuke, sportieve manier hun sporttalenten te ontwikkelen en aan hun conditie en aan een gezonde levensstijl te werken. Dit doen wij door een gevarieerd sport en voorlichtingsprogramma aan te bieden waardoor de kinderen kunnen ontdekken in welke sport ze goed zijn of welke sport ze leuk vinden.Bij Sport BSO KidsArt krijgen de kinderen de mogelijkheid om op verschillende vlakken zich te ontwikkelen. Daarom schenken wij met de sportdocenten en pedagogen ook de nodige aandacht aan gezonde voeding, een gezonde levensstijl en het hebben van respect voor elkaar. Dit gebeurt dmv groepsgesprekken, voorlichting en het gezamenlijk maken van gezonde tussendoortjes. Maar ook dmv buiten te gaan sporten met de kinderen in de frisse lucht en op de stranden en in de parken.  De kinderen, sportdocenten en de pedagogen, dragen tijdens de opvangtijd allemaal dezelfde sportkleding, waardoor de kinderen zich met elkaar ook als” een team’ zullen zien. Er is ook gezorgd voor een lounge hoek, waar de kinderen gezellig kunnen spelen met elkaar, of rustig een boekje kunnen lezen voor en na het sporten. Sport BSO KidsArt vindt het belangrijk dat de kinderen een fijne en gezellige sportieve tijd hebben op de opvang.

 


Over ons:
Het hebben van betrokken en adequaat personeel staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel de pedagogen als de sportdocenten en de stagiaires gaan door een strenge selectie procedure heen waarin we vooral kijken naar of diegene de kwaliteit en zorgzaamheid kan bieden die wij eisen om voor de kinderen een zo fijn en veilig mogelijke omgeving te creëren. Wij streven altijd naar een zo divers mogelijk personeelsbestand zodat alle kinderen zich op hun gemak kunnen voelen bij de begeleiders.


Wat doen wij?
Maandag:
Bal sporten met André van Egmond en Yasmin Kaddour
Outdoorkickboksen met Tony Lamers

Dinsdag:
Balsporten met André van Egmond en Yasmin Kaddour
Indoor kickboksen met Yenajo 

Donderdag:
Bootcamp met Yenajo en Yasmin Kaddour

Ook zullen we regelmatig andere workshops organiseren zoals dans, yoga, Freestyle, en waar de kinderen behoefte aan hebben.

CONTACT OPNEMEN

Neem gerust contact met ons op bij vragen of als u een afspraak wil maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen na ontvangst van uw bericht zo snel mogelijk contact met u op.

BSO KidsArt
Joris Ivensplein 112
1087BP AMSTERDAM
06 845 437 04
info@bsokidsart.nl
LRK: 754005185
SPORT BSO
Daguerrestraat 167
1087 DJ Amsterdam
LRK: 322313247

ONZE LOCATIE